Inschrijven

Koningsdag komt er weer aan! Ook dit jaar toveren we het Mgr. Zwijsenplein weer om in een kleurrijk feest! Helpen jullie ons ook dit jaar weer mee?

Waar kun je je allemaal voor inschrijven?

Klik hier voor: Inschrijven activiteiten basisscholen, peuterspeelzaal, kinderdagverblijven.

Inschrijven en meer informatie over de volwassenen Obstakelrun zie pagina Obstakelrun.

Versierde fietsen

Om 9.00 beginnen we met de optocht versierde fietsen (steps/skelters etc).

Omdat we vinden dat alle kinderen én hun papa’s en mama’s zo goed hun best doen op de fietsen, zullen we de prijsjes die we daarvoor hebben, verloten onder alle kinderen die meedoen.

Taarten bakken voor het Taartenbuffet

Op Koningsdag zetten we een groot Taartenbuffet neer, waar iedereen een lekker taartje kan komen eten. Hier hebben we natuurlijk héél véél taarten voor nodig! Help jij met bakken? Schrijf je dan in voor het Taarten bakken.

Wij willen graag op de aankomende Koningsdag met alle kinderen en hun ouders een heel groot taartenbuffet maken voor alle kinderen en hun ouders. Het streven is om 100 taarten te presenteren, wat als iedereen het beste beentje voortzet natuurlijk moet gaan lukken!

Wil jij (samen met je Vader of Moeder) thuis een hele mooie, lekkere taart bakken voor dit grote taartenbuffet? Geef je dan op via onderstaand briefje!

Wat kunt u bakken? Een slagroomtaart, een appeltaart, cupcakejes, soesjes, tompoezen. Het maakt niet uit. Alles wat uw kinderen lekker vinden mag meegebracht worden.

Kleedjesmarkt

Heb je nog wat spulletjes op zolder of ongebruikt in een hoek staan. Schrijf je dan in voor een marktplaatsje op de kleedjesmarkt. Waar jullie je eigen spulletjes kunnen tentoonstellen, verkopen of ruilen. De opbrengst is helemaal voor jullie zelf!

Obstakelrun Acht van Driel

Daag je klasgenoten, of je vriendjes van de sportclub uit! Welk team blijft het langst overeind op de sweeper, welk team is het snelst bij de springkussen-estafette en als grote finale een Obstakelrun over het plein. Welk team heeft de beste combinatie van snelheid, behendigheid en inzicht? Schrijf je als team (2 personen) in en ga de uitdaging aan!

Tip voor jullie ouders, ooms, tantes, buren etc: Om 14:00 is er speciaal voor hen de 1e Obstakelrun, een parcours van meerdere rondes van 2,2 km over het plein en buitendijks!

En nog véél meer…

Maar daarvoor hoef je jezelf niet in te schrijven.

Klik hier voor: Inschrijven activiteiten basisscholen, peuterspeelzaal, kinderdagverblijven.

Een spelenkermis op ons Kinderplein!, schminken, leuke speurtochten, attracties als de Euro Bungy, Sweeper en het langste springkussen van Nederland! Een spectaculair dansoptreden van MyFit. Zaag, timmer, verf en knutsel je eigen kroontje (of iets anders).